سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلها را هوایى است و روى آوردنى و پشت کردنى ، پس دلها را آنگاه به کار گیرید که خواهان است و روى در کار ، چه دل اگر به ناخواه به کارى وادار شود ، کور گردد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 90 فروردین 9 , ساعت 8:42 عصر

خواب و شخصیت
یک دانشمند انگلیسی ادعا کرد به ارتباط مستقیم میان طرز خوابیدن هر انسان با شخصیت وی پی برده است.
پرفسور کریس ایدزیکوفشکی از برجسته ترین کار شناسان خواب در انگلیس می گوید
شش طرز مختلف خوابیدن انسان را سناشایی کرده است که هر یک از آنها ارتباط مستقیم با شخصیت فرد دارد.
وی میگوید.محبوب ترین طرز خوابیدن به ویژه در میان زنان مانند حالت جنین در رحم است که در ان شخص به روی پهلوی راست میخوابد و پاهایش را به طرف شکم خود جمع میکند.وی میگوید 41درصد از مردان و51درصداز زنان به این روش می خوابند.
1-او ادعا کرد.افرادی که به این روش می خوابند ممکن است خشن به نظر رسند اما روح بسیار حساسی دارند و معمولا خجالتی هستند
2-کسانی که به پشت می خوابند و دستهای خود را به موازات سر خود روی بالش قرار میدهند بیشتر شنوندگان خوبی هستند که به سادگی دوستانی برای خود دست وپا میکنند اما معمولا در کانون توجهات قرار نمی گیرند و ترجیح میدهند که افراد دیگر شمع محفل باشند.
3- کسانی که به روی شکم میخوابند و دستهای خود را به موازات سر خود روی بالش قرار میدهند در اقلیت قرار دارند و فقط شش و نیم درصد از مردم به این روش می خوابند.افرادی که به این شکل می خوابند شخصیت تندخوبب دارند و معمولا برونگرا هستند هر چند حس اعتماد انها شخصیت عصبی اشان پنهان میکند.این گونه افراد در مقابل انتقادهای دیگران بد واکنش نشان میدهند.
4- افرادی که به پشت می خوابند و بازوان خود را در راستای بدن دراز میکنند افرادی آرام و خوددار هستند که استانداردهای شدیدی را برای خود وضع می کنند.
5- افرادی که روی شانه چپ می خوابند و دست وپاهای خود را موازی با بدن کشیده سده قرار می دهند بسیار آرام و اجتماعی هستند.ولی افرادی که روی شانه چپ می خوابند ولی دستان خود را به حالت زاویه دار با بدنشان قرار می دهند دچار سوظن بدبینی و تردید هستند.
این پژوهشگر می گوید همه مه از وضعیت بدن خود آگاهیم اما این نخستین بار است که این مسائل به طور مدون مطرح می شود.وی افزود افراد عادت ندارند که شکل خوابیدن خود را تغییر دهند به طوری که فقط 5درصداز افراد در شبهای مختلف عادت خود را تغییر می دهند.
درمانزمانی که یک فرد الکن کمک می خواهد،احتمالا دچار تنش و قابل ملاحظه ای است که از مشکل گویایی و بزرگ جلوه دادن آن ناشی می شود.سه روش برای درمان لکنت زبان وجود دارد.روش اول:پسخوراند شنیداری درنگیده نامیده می شود و به این صورت اجرا می شود که شخص با یک ثانیه تاخیر گفتار خود را از یک گوشی می شنود.این کار باعث می شود که به تدریج گفتار افراد الکن روان شود در حالیکه اگر افرادی با گفتار روان این کار را انجام دهند به شدت دچار لکنت می شوند.مشکل اصلی این درمان اینست که بیشتردر کلینیک جواب می دهد ودر خارج از اتاق مشاوره فرد را با مشکل روبهرو می کند.
تعقیب سایه به سایه،شکلی از شیوخ پسخوراند شنیداری درنگیده است.در این روش،درمانگر از روی یک کتاب می خواند و و فرد الکن کلمات وی را بعد از مدت کوتاهی که درمانگر آنها را بیان کرد،تکرار می کند.برای انجام این درمان لازم است که فرد الکن،به خوبی بر آنچه که درمانگر می خواند تمرکز کند و لنکت زبان خود را در این فرایند نادیده بگیرد.
در سومین روش به نام گفتار تنظیم شده با هجا،از فرد الکن می خواهند همزمان با یک مترونوم(دستگاهی که در فواصل زمانی معین صدای تیک می دهد و درموسیقی نیز کاربرد دارد)صحبت کند.این شیوه نیزمی تواند در منحرف کردن فرد الکن از لکنت زبان خودش تاثیر بگذارد.تحقیقات نشان داده است که وقتی این شیوه را با پاداشهایی برای لکنت نکردن همراه می کنند نتایج خوبی در جهت درمان فرد به همراه دارد.با این حال این سه روش تنها امیدوار کننده هستند.
 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ