چنگ در پیمانهاى کسانى در آرید که چشم وفا از ایشان دارید . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 90 فروردین 9 , ساعت 8:39 عصر
خانه دوست کجاست؟
 محققان می‌گویند داشتن دوستان صمیمی می‌تواند به ما کمک کند که سالم‌تر بمانیم و بهتر بر استرس‌های‌مان فایق شویم. بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد آنهایی که دوستان صمیمی دارند، در مقایسه با افراد تنها و منزوی، توانایی بالاتری برای مقابله با بیماری‌ها دارند. با این حساب، 8 توصیه زیر می‌تواند کمک‌تان کند به طور غیرمستقیم، توانایی سیستم ایمنی‌تان را بالا ببرید.
1 روابط دوستانه‌تان را در اولویت قرار دهید. زمان‌هایی را به بودن با دوستان‌تان اختصاص دهید، حتی اگر باعث شود ظرف‌هایتان نشسته بماند یا نتوانید به بخشی از کارهای روزمره‌تان برسید. زمان‌هایی هم که نمی‌توانید همدیگر را ببینید، با تلفن در تماس باشید.
2 همیشه پذیرای دوستان صمیمی‌تان باشید. حفظ و ادامه یک رابطه عمیق دوستی به سطحی از صمیمیت نیاز دارد. از توضیح دادن ترس‌ها و ناامیدی‌های درونی و شخصی خود‌ به دوستان صمیمی‌تان نترسید.
3 به مشکلات دوستان‌تان توجه کنید و آنها را بشنوید ولی فقط در صورتی که خودشان خواستند راهکار پیشنهاد کنید. وقتی دوستان‌تان با از دست دادن شغل‌شان یا به خاطر جدایی از همسرشان و دیگر اتفاقاتی از این دست دچار شکست می‌شوند، کمک‌شان کنید تا دوباره خودشان را باور کنند.
4 برای فعالیت‌های مختلف خودتان، دوستان مختلفی داشته باشید؛ دوستانی برای رفتن به سینما، ورزش، مطالعه و ...
5 منتظر درخواست کمک دوستان‌تان نباشید. وقتی دوست‌تان مریض می‌شود، به او پیشنهاد بدهید که شما برایش خرید کنید یا بچه‌هایش را به مدرسه ببرید.
6 هیچ‌وقت منتظر یک رابطه‌ دوستانه بی‌عیب و نقص نباشید. مثل یک ازدواج موفق، دوستی هم نیاز به پرورش و صبوری دارد. گروهی را پیدا کنید که با علایق شما هماهنگ باشند. شاید شما اهل انجام مراسم مذهبی یا اهل کتاب و کتابخانه یا جزو یک گروه ورزشی باشید.
7 با غریبه‌ها صحبت کنید (البته از قوه تشخیص و عقل سلیم‌تان استفاده کنید) مکالماتی که در موزه‌ها، کتاب‌فروشی‌ها و فروشگاه‌ها صورت می‌گیرد می‌تواند به یک رابطه دوستی منجر شود.
8 در کلاس‌های آموزشی مورد علاقه‌تان ثبت‌نام کنید. کلاس می‌تواند محلی برای ملاقات افراد دیگر با علاقه‌های مشابه باشد.
منبع:http://www.salamat.com

لیست کل یادداشت های این وبلاگ